• 1400/02/30

تقدیر مسئولان سپاه فجر از روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر فقیهی

به مناسبت هفته ملی ارتباطات و روابط عمومی، رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان به همراه مسوولان سپاه فجر فارس، از مسوول روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر فقیهی تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر فقیهی، به مناسبت هفته ملی ارتباطات و روابط عمومی، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی به همراه جمعی از مسوولان سپاه فجر استان و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور در بیمارستان شهید دکتر فقیهی به عنوان مرکز مرجع درگیر کروناویروس در شیراز، از مسوول روابط عمومی این مرکز درمانی تقدیر کردند.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس با تاکید بر اطلاع رسانی دقیق و امیدبخش به مردم گفت: امروزه مردم به اهمیت نقش روابط عمومی در فضای جدید رسانه ‌ای با ایجاد شبکه های اجتماعی پی برده اند.

دکتر «فرخ بهارلویی» افزود: هفته ملی ارتباطات و روابط عمومی فرصت مناسبی است برای قدردانی از فعالان عرصه اطلاع رسانی به عنوان سربازان گمنامی که دوشادوش مدافعان سلامت در خط اول مبارزه با کروناویروس هستند.

سرهنگ «جلال یارمحمدی» افزود: انعکاس صحیح و به موقع اطلاعات و اخبار در پاندمی کرونا، تهیه و انتشار مطالب آموزشی در برابر بیماری کووید19 و به تصویر کشیدن فعالیت های تیم درمانی، مرهون تلاش فعالان حوزه روابط عمومی است.

در این مراسم با حضور دکتر «فرخ بهارلویی» رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی فارس، سرهنگ «جلال یارمحمدی» معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه فجر استان، دکتر «سید روح الله حسینی» مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ از  «زهرا صحراییان» مسوول روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر فقیهی تقدیر شد.