جناب آقای حسین سعادت جو

 

سمت:کارشناس مسئول مهندسی بهداشت محیط

مدرک تحصیلی: کارشناسی بهداشت محیط

مکان:ساختمان شماره 1 - طبقه همکف- روبروی دفتر سوپروایزر


۰۷۱-۳۲۱۲۵۶۴۹
SaadatjooHossein@Gmail.com

شرح وظایف:

  •  هماهنگی جهت تشکیل کمیته بهداشت محیط و حضور فعال در کمیته کنترل عفونت بیمارستان و پیگیری مصوبه های مربوطه
  • تهیه و تدوین مطالب آموزشی و تشکیل جلسات آموزشی مرتبط با بهداشت محیط و بهداشت عمومی برای کارکنان رده های مختلف
  • بررسی وضعیت آب بیمارستان (شبکه توزیع، بخش دیالیز) و تشکیل پرونده مربوط به آن
  • کنترل بهداشتی آب مصرفی ازنظر کمی و کیفی و انجام آزمایشات دوره ای میکروبی و شیمیایی و کلرسنجی با استناد به دستورالعمل ها، استانداردها و شرایط موجود
  • نظارت، بررسی و کنترل بهداشتی بر کلیه مراحل تفکیک، جمع آوری، انتقال، نگهداری موقت، بی خطر سازی و دفع پسماندهای بیمارستانی براساس قانون مدیریت پسماند و نیز جلوگیری از بازیافت زباله های بیمارستانی
  • نظارت و کنترل بهداشتی بر نحوه دفع فاضلاب بیمارستان و درصورت وجود معضل، ارائه پیشنهادات اجرایی مناسب
  • ارتباط مستمر با معاونت های بهداشت و درمان دانشگاه در جهت هماهنگ کردن فعالیت های اجرایی و دستورالعمل ها و اقدامات نظارتی
  • نظارت بر نحوه نمونه برداری از پساب خروجی سیستم تصفیه فاضلاب برابر دستورالعمل های اعلام شده (درصورت وجود تصفیه خانه) به منظور بررسی کیفیت پالایش فاضلاب
  • کنترل حشرات و جوندگان با اولویت بهسازی محیط و درصورت نیاز استفاده اصولی از روش های مبارزه شیمیایی توسط شرکت مورد تأیید معاونت بهداشتی (پیگیری جهت عقد قرارداد با شرکت های مجاز سم پاشی)
  • نظارت و مداخله در تهیه و کاربرد مواد گندزدا، ضدعفونی کننده و پاک کننده بیمارستان
  • بررسی وضعیت سیستم تهویه مطبوع در بیمارستان (گرمایش/سرمایش) و پیگیری در جهت رفع مشکلات احتمالی موجود
  • پیگیری و اقدام در زمینه مسایل بهداشتی و حفاظتی در بخش های دارای پرتوهای یون ساز با همکاری مسئول فیزیک بهداشت بیمارستان
  • نظارت فنی و بهداشتی مستمر بر نحوه کار آشپزخانه شامل شرایط بهداشت عمومی آشپزخانه، وضعیت سردخانه، انبار نگهداری موادغذایی، وضعیت حمام و تسهیلات بهداشتی، بهداشت فردی کارکنان، محل استراحت کارکنان، نحوه شستشو و گندزدایی ظروف، نحوه شستشو و گندزدایی سبزیجات خام مورد استفاده، وضعیت بهداشتی مواد غذایی آماده طبخ، وسایل و ظروف مورد استفاده، نحوه نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده و ...
  • نظارت بهداشتی و مستمر در تمامی مراحل تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی با همکاری کارشناس تغذیه به منظور اطمینان از سلامت توزیع و مصرف غذا
  • نظارت و کنترل دائم بر فرآیند های مربوط به رختشویخانه و پیگیری رعایت کامل کلیه نکات ایمنی و بهداشتی
  • ارایه راهکارهای بهسازی بعنوان اصولی ترین روش کنترل حشرات و جانوران موذی
  • ارایه راهکارهای مناسب جهت جلوگیری از استعمال دخانیات در فضاهای بسته و عمومی بیمارستان
  • نظارت و کنترل بهداشتی بر کلیه بخش های بستری، پاراکلینیک، درمانگاه ها و واحدهای پشتیبانی، همکاری و هماهنگی با مدیران و مسئولین قسمتهای مختلف درحیطه شغلی و وظایف سازمانی تعیین شده