معرفی
بخش تغذیه از دو واحد مجزای «خدمات غذایی» و «مشاوره تغذیه و رژیم درمانی» تشکیل شده است.

واحد خدمات غذایی: اجرای امور مرتبط با خرید مواد غذایی، انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده، انبارسازی، آماده سازی، طبخ، نگهداری غذای آماده، توزیع غذا و میان وعده ها، بوفه مواد غذایی و سالن های سرو غذا برای بیماران و پرسنل بیمارستان و فعالیت های جانبی مربوطه در این واحد صورت می گیرد.

در تمام طول سال حتی ایام تعطیل در دو شیفت صبح و عصر یک نفر کارشناس تغذیه بر بهداشت، کیفیت و کمیت تهیه و توزیع غذا نظارت دارد.

واحد مشاوره تغذیه و رژیم درمانی: این واحد، مشاوره بیماران بستری در بخش و سرپایی در کلینیک تغذیه را به عهده دارد. تنظیم برنامه ویژه غذایی جهت بیماران به عنوان بخشی از برنامه درمانی ایشان، مراقبت های ویژه تغذیه ای (استفاده از روش های تغذیه با لوله و تغذیه وریدی جهت تأمین نیازهای غذایی بیماران و کمک به درمان ایشان) از جمله مسئولیت های این بخش است.