• 1398/10/01

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید محمدکاظم تدین» به عنوان مدیرعامل بیمارستان مستقل شهید دکتر فقیهی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل شهید دکتر فقیهی، در متن حکم دکتر «مهرزاد لطفی» خطاب به دکتر «تدین» آمده است:

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی و دستورالعمل اداره بیمارستان های مستقل ابلاغی توسط وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بدینوسیله به عنوان مدیرعامل بیمارستان مستقل شهید دکتر فقیهی منصوب می گردید. امیدوارم با حسن تدبیر و استفاده لازم از توان اساتید، کارشناسان و پرسنل محترم آن مجموعه و تعامل سازنده با واحدهای تابعه دانشگاه، نهادها و خیرین حوزه سلامت و طبق دستورالعمل بیمارستان های مستقل در ارتقای آن مرکز و ارائه خدمات مطلوب درمانی و آموزشی و پژوهشی مؤفق و مؤید باشید.

دکتر مهرزاد لطفی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز