• 1402/10/28
صعود تیم فوتسال کارکنان مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی به مرحله ی استانی

صعود تیم فوتسال کارکنان مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی به مرحله ی استانی مسابقات فوتسال دانشگاه علوم پزشکی شیراز

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی :  تیم فوتسال کارکنان بیمارستان شهید دکتر فقیهی طی مسابقه با 3 تیم زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، توانست  به مرحله ی استانی مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی شیراز راه یابد. این مسابقات در مجموعه ورزشی ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از تاریخ 18 دی ماه لغایت 27 دی ماه 1402  برگزارشد .  اعضای تیم فوتسال  علی پساوند سرپرست تیم ، ایمان صبوحی کیا کاپیتان تیم و مجید انصاری ، حسن سرطاوی ، عبدالرضا دهقانیان ، محمد مظاهری ، محمد صادق محمدی ، رامین نوروزی ، محمد عزیزی ، حمید رضا فلاح ، میثم خادمیان ، محمد علی هوشمندی و علیرضا اکبری بازیکنان تیم را تشکیل میدهند.