• 1402/11/16
پویش ملی مبارزه با سرطان در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی

پویش ملی مبارزه با سرطان با شعار «من مسئولم برای پیشگیری از سرطان خودم، خانواده ام و جامعه ام» در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی برگزار شد.

هفته ی ملی سرطان با هدف افزایش آگاهی و جلب مشارکت مردم در خصوص قابل پیشگیری بودن سرطان و شیوه های آن با همکاری واحد آموزش سلامت و بیمارستان شهید دکتر فقیهی توسط افسون توفیق سوپروایزر آموزش سلامت این مرکز انجام شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی، افسون توفیق، سوپروایزر آموزش سلامت گفت: هفته ملی سرطان همه ساله در سراسر کشور با هدف تلاش برای حفظ جان انسان ها و افزایش آگاهی مردم نسبت به سرطان، نحوه پیشگیری و برخورد با آن برگزار می گردد . روش های پیشگیری از سرطان مجموعه ای از عملکردها است که بایستی در راستای تغییر سبک زندگی و برخی عادات و رفتارها انجام پذیرد .

توفیق گفت: کمپین هفته ملی مبارزه با سرطان از هفتم تا پانزدهم بهمن با شعار «من مسئولم برای پیشگیری از سرطان خودم ،خانواده ام و جامعه ام » از تعهد شخصی حمایت می‌کند و نشان دهنده تاثیر حرکت‌های فردی بر پیشگیری از بروز سرطان است.

پایان خبر

• گروه خبری : خبر