• 1402/02/10

پیام تبریک مدیر بیمارستان شهید دکتر فقیهی به‌مناسبت فرارسیدن روز جهانی کار و کارگر

مدیر بیمارستان شهید دکتر فقیهی در پیامی فرارسیدن 11 اردیبهشت‌ماه روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفت.

در متن پیام آمده است:
11 اردیبهشت؛ روز جهانی کار و کارگر، فرصت مناسبی برای یادآوری بزرگی مردان و زنان بلند همتی است که دستاورد تلاش خستگی‌ناپذیرشان، سازندگی و آبادانی، رفاه و سلامتی جامعه است.در مجموعه خدمتگزاران گستره سلامت به ویژه مدافعان سلامت، کارگران عزیزی با فعالیت در واحدها و بخش‌های مختلف، در ارائه خدمات با کیفیت به بیماران و کمک به ارتقاء سلامت جامعه، تاثیر مهمی داشته و بی‌ادعا و صبور، در این مجموعه بزرگ نقش‌آفرینی می‌کنند.اینجانب با تبریک روز جهانی کار و کارگر و ارج نهادن به مقام کارگران زحمت‌کش به‎‌ویژه کارگران پرتلاش مجموعه بیمارستان شهید دکتر فقیهی، امیدوارم همواره در کنار خانواده‌های ارجمندشان، سلامت و تندرست بوده و با جدیت و همدلی سازنده، کماکان نظام سلامت را یاری نمایند.

سید کوشا میر مسعودی

مدیر بیمارستان شهید دکتر فقیهی