• 1402/02/17

پیام تبریک مدیر بیمارستان شهید دکتر فقیهی به مناسبت روز جهانی ماما

مدیر بیمارستان شهید دکتر فقیهی در پیامی فرارسیدن روز جهانی ماما را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید دکتر فقیهی،در متن پیام آمده است :همه ما آگاه هستیم که مامایی هنریست که علم را به خدمت می‌گیرد‌‌ تا عشق را در معرکه راز و تجلی گاه آفرینش به نمایش گذارد. روز جهانی ماما فرصتی است تا از یکی از سخت کوش ترین اعضای خانواده بزرگ نظام سلامت تجلیل گردد، عزیزانی که ثمره تلاش آنها  نوید بخش حیات، نشاط و سلامتی برای خانواده ها می باشد.

بی تردید حفظ، تامین و ارتقای سلامت مادران و نوزادان این مرز و بوم مرهون تلاش های بی شائبه و نشات گرفته از حس مادرانه جامعه مامایی است که خالصانه در راستای ارتقای بهداشت باروری و سلامت مادر و نوزاد می کوشند تا شاهد تربیت و پرورش آینده سازانی سالم و پیشگام در جامعه باشیم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما ، از خدمات تلاشگران پرتوان و پویای مامایی در مجموعه بیمارستان شهید دکتر فقیهی قدردانی نموده از خداوند منان برای ایشان موفقیت، سلامتی و شادکامی آرزومندم.

سید کوشا میر مسعودی

مدیر بیمارستان شهید دکتر فقیهی