• 1399/02/11

پیام تبریک مدیر عامل بیمارستان مستقل شهید دکتر فقیهی به مناسبت فرارسیدن روز استاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان مستقل شهید دکتر فقیهی، « دکتر سید محمد کاظم تدین »،  در پیامی ضمن تقدیر از اساتید، روز استاد را تبریک گفت .

متن پیام بدین شرح است :
تعلیم و تعلم از شئون الهی است و خداوند، این موهبت را به پیامبران و اولیای پاک خویش ارزانی کرده است تا مســــــیر هدایت را به بشر بیاموزند. اینجانب روز بزرگداشت مقام والای معلم و استاد راخدمت همه استادان تلاشگر تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیق روزافزون شما اساتید محترم را درعرصه سلامت جامعه از خداوند متعال خواستارم.

فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت ماه روز شهادت استاد ارزشمند و والامقام شهید مرتضی مطهری که بنام روز معلم و استاد نامگذاری گردیده ، مناسبتی است برای تکریم مقام شامخ معلم که درآموزه های دینی و ملی سفارش بسیار شده است. اوج این منزلت زمانی است که تعلیم دانش درجهت هدف حفظ وتامین ارتقای سلامت جسمی وروانی مردم قرارگیرد.

جایگاه ویژه اساتید از آن جهت که علاوه بر ایفای نقش مقدس معلمی، پژوهشگران حوزه سلامت و همچنین حلقه های اصلی درمان نیز هستند، جایگاهی ویژه و دارای  ارزشی مضاعف است.

دکتر سید محمد کاظم تدین

مدیر عامل بیمارستان مستقل شهید دکتر فقیهی