• 1403/07/03
پیام تبریک رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

پیام رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی به مناسبت روز بهداشت محیط

رئیس بیمارستان شهید دکتر فقیهی با ارسال پیامی، چهارم مهر روز جهانی بهداشت محیط را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی در متن پیام آمده است: از جمله عرصه های تاثیرگذار سلامت جامعه که به ویژه با پیشرفت های این عرصه و تاکید بر اهمیت بهداشت، مورد توجه جدی تری قرار گرفته است، اقدامات مربوط به بهداشت محیط است که توانسته پیامدهای مطلوبی را در مسیر سلامت انسان ها به همراه داشته و از بسیاری چالش های جبران ناپذیر بعدی، پیشگیری نماید.روز جهانی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است برای بزرگداشت کسانی که با استفاده از دانش زیست محیطی و بکارگیری اصول مهندسی نقش بسزایی در ارتقا امر به است و حفظ سلامت افراد دارند.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت محیط به اساتید، مدیران، کارشناسان و دانشجویان این حوزه؛ به ویژه کارشناسان این مرکز، از تمامی خدمات شایسته و ارزشمند این عزیزان قدردانی نموده و توفیق و سربلندی همگان را در خدمت به جامعه از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر امیررضا دهقانیان
رییس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی