آموزش همگانی تب دنگی در مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی
آموزش همگانی تب دنگی با هدف افزایش دانش و آگاهی بیماران و مراجعه کنندگان در درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان شهید دکتر فقیهی برگزار شد.
با هدف ارتقا آگاهی و افزایش دانش مراجعه کنندگان و بیماران بیمارستان شهید دکتر فقیهی، با همکاری «افسون توفیق» سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان، آموزش همگانی تب دنگی در خصوص راه های پیشگیری، انتقال بیماری، علایم بیماری و روش های درمان این بیماری از سوی «مهناز فخار» پرستار درمانگاه بیمارستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی، «افسون توفیق» سوپروایزر آموزش سلامت بیمارستان شهید دکتر فقیهی گفت: با توجه به گزارش موارد وارده بیماری تب دنگی و استقرار پشه آئدس در برخی استان ها آموزش همگانی در خصوص بیولوژی پشه آئدس و راه های انتقال بیماری، بیماری هایی که منتقل می کند؛ و به منظور حساس سازی و افزایش آگاهی مراجعه کنندگان و بیماران آموزش همگانی تب دنگی در این مرکز برگزار شد.
«مهناز فخار» کارشناس پرستاری بیان کرد: تب دنگی یک بیماری ویروسی است که توسط پشه هایی به نام آئدس منتقل میشود. این ویروس، چهار نوع ویروس دنگی را شامل میشود که هر کدام میتوانند علت ابتلا به تب دنگی شوند
او در مورد علائم و نشانه های بیماری، درمان، پیشگیری و کنترل بیماری توضیح داد
این کارشناس ادامه داد: افزایش ابتلا به تب دنگی معمولاً در مناطق گرمسیری اتفاق میافتد، زیرا پشه های ناقل آن در این مناطق به راحتی میتوانند رشد و تکثیر کنند. همچنین، بارانهای زیاد و تجمع آب در ظروف و اشیاء مختلف میتواند محیط مناسبی برای تکثیر این گونه از پشه ها فراهم کند. وی افزود تب، سردرد شدید، درد عضلات و مفاصل، بی اشتهایی ، استفراغ و درد پشت چشم از علائم این بیماری بوده و مشارکت عمومی در انجام بهسازی محیط و از بین بردن زیستگاههای این پشه نقش مهمی در کنترل این بیماری ایفا می کند.
«فخار» در ادامه با تاکید بر آموزش و آگاه سازی جامعه بر آمادگی کامل و همه جانبه در این خصوص تاکید کرد.
پایان خبر